Superhelpot pikatarjottavat pikkujoulukauteen: kilosta lehtitaikinapakettia ja kaapin kätköistä tulee glögin tai iltateen kanssa vauhdilla herkkuja.
Pestohyrrät
500 g valmiita lehtitaikinalevyjä
Purkki punaista pestoa
Kourallinen parmesania raasteena
(Tuoretta) oreganoa ja / tai basilikaa
Kaulitse sulaneita levyjä hieman pidemmiksi. Sivele päälle pestoa, ripottele yrtit ja parmesan ja kääri rullalle. Leikkaa parin sentin paksuisiksi viipaleiksi ja paista pienissä muffinivuuissa 225 C n. 8 min.
Suklaa-pikaleivokset
500 g valmiita lehtitaikinalevyjä
Tanskalaista ohutta paahtoleipäsuklaata / maitosuklaata ohuina lastuina / raasteena
Koristeluun tomusokeria ja koristerakeita
Levitä suklaa levyille ja muotoile niistä erilaisia leivoksia: tähtiä, pasteijoita jne. Rullaa osa levyistä ja muotoile kuten pestohyrrät mutta laita kaksi hyrrää vierekkäin isoon muffinivuokaan. Paista 225 C n. 8-15 min. Siivilöi hieman jäähtyneiden leivosten päälle tomusokeria ja koristele rakeilla.
500 g valmiita lehtitaikinalevyjä
Purkki punaista pestoa
Kourallinen parmesania raasteena
(Tuoretta) oreganoa ja / tai basilikaa
Kaulitse sulaneita levyjä hieman pidemmiksi. Sivele päälle pestoa, ripottele yrtit ja parmesan ja kääri rullalle. Leikkaa parin sentin paksuisiksi viipaleiksi ja paista pienissä muffinivuuissa 225 C n. 8 min.
500 g valmiita lehtitaikinalevyjä
Tanskalaista ohutta paahtoleipäsuklaata / maitosuklaata ohuina lastuina / raasteena
Koristeluun tomusokeria ja koristerakeita
Levitä suklaa levyille ja muotoile niistä erilaisia leivoksia: tähtiä, pasteijoita jne. Rullaa osa levyistä ja muotoile kuten pestohyrrät mutta laita kaksi hyrrää vierekkäin isoon muffinivuokaan. Paista 225 C n. 8-15 min. Siivilöi hieman jäähtyneiden leivosten päälle tomusokeria ja koristele rakeilla.
Kommentit
Lähetä kommentti