lauantai 19. toukokuuta 2012

Ravintolapäivä: Pahaniemen pop up goes Imbiß

Ihana päivä auringossa - ja ihana lounas Pahaniemen pop upissa ravintolapäivänä. Työkaverini puolisoineen laittoivat ravintolan pystyyn takapihalleen ja tarjoilivat gourmet-grilliruokaa saksalaisittain. Tarjolla oli itsetehtyä lammasmakkaraa, elsassilaista "pizzaa" ja porkkanakakkua. Herkkuja oli varattu 50 asiakkaalle. Kertakaikkisen herkullista ja mahtava tunnelma, ja kelitkin suosivat ravintoloitsijoita tänään. Kiitos Hanna, Solja ja "saksalais"-tiimi hienosta työstä!


 


Salvia-lammasmakkaraa ja mausteisempaa versiota odottamassa grillausta

Makkara-annoksessa oli mukana perunasalaattia ja hapankaalia. Juomana alkoholiton vehnäolut.


Flammenküche a.k.a. Tarte Flambée eli elsassilainen ‘pitsa’. Tässä Münster-juustolla...


...ja tässä lihaversio. Maistuivat myös take-away iltapalana ;)
 

Suloinen porkkanakakunpala jälkkäriksi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti