Tämä maistuu vaikka illanistujaisissa tai rankan viikon jälkeen olkkarin sohvalla, ja valmiistukin nopsasti - täydellinen perjantairesepti siis.
n. 400 g / 4 kpl maustamatonta broilerin rintafileetä
8 siivua parmankinkkua
Purkki punaista pestoa
180 g vuohenjuustoa
Öljyä paistamiseen
Mustapippuria
Tuoretta oreganoa tai basilikaa
Puolita broilerinfileet pituussuunnassa niin että niistä tulee ohuita pihvejä, jotka paistuvat hetkessä. Paista ne pannulla kevyesti öljytilkassa, ja ota sivuun. Kääri sitten jokaisen pihvin ympärille parmankinkkusiivu ja paista niihin uudelleen kaunis paistopinta. Siirrä uunivuokaan saumapuoli alaspäin. Lusikoi jokaisen pihvin päälle ja niiden väliin punaista pestoa ja paista 200 C uunissa kunnes broileri on läpikypsää ja pesto poreilee, n. 10 minuuttia. Leikkaa sillä aikaa vuohenjuusto kiekoiksi. Säädä uunin grillivastus päälle. Asettele kiekot jokaisen parma-broileripihvin päälle ja grillaa ruokaa, kunnes vuohenjuusto hieman sulaa ja saa väriä - itsellä jäi kuvauskerralla tuo grillivastus laittamatta päälle, mikä näkyy juuston lässähtämisenä. Maku oli onneksi edelleen herkullinen. Rouhi päälle mustapippuria ja silppua yrttejä, ja tarjoile esim. tuorepastan tai salaatin kera.
Muista grillivastus, jottei vuohenjuustolle käy näin.. ;) |
n. 400 g / 4 kpl maustamatonta broilerin rintafileetä
8 siivua parmankinkkua
Purkki punaista pestoa
180 g vuohenjuustoa
Öljyä paistamiseen
Mustapippuria
Tuoretta oreganoa tai basilikaa
Puolita broilerinfileet pituussuunnassa niin että niistä tulee ohuita pihvejä, jotka paistuvat hetkessä. Paista ne pannulla kevyesti öljytilkassa, ja ota sivuun. Kääri sitten jokaisen pihvin ympärille parmankinkkusiivu ja paista niihin uudelleen kaunis paistopinta. Siirrä uunivuokaan saumapuoli alaspäin. Lusikoi jokaisen pihvin päälle ja niiden väliin punaista pestoa ja paista 200 C uunissa kunnes broileri on läpikypsää ja pesto poreilee, n. 10 minuuttia. Leikkaa sillä aikaa vuohenjuusto kiekoiksi. Säädä uunin grillivastus päälle. Asettele kiekot jokaisen parma-broileripihvin päälle ja grillaa ruokaa, kunnes vuohenjuusto hieman sulaa ja saa väriä - itsellä jäi kuvauskerralla tuo grillivastus laittamatta päälle, mikä näkyy juuston lässähtämisenä. Maku oli onneksi edelleen herkullinen. Rouhi päälle mustapippuria ja silppua yrttejä, ja tarjoile esim. tuorepastan tai salaatin kera.
Kommentit
Lähetä kommentti