lauantai 9. heinäkuuta 2011

Helteiden helppo mansikkapavlova

Tästä ei jälkkäri paljon helpommaksi muutu eikä tarvitse lämmittää uunia tai edes hellaa. Tee marenkipohjat itse (jos jaksat ja ilmasto antaa myöden käyttää uunia tuntikausia) tai hae ne kaupasta. Ostin U:gin marengin pieniä marenkirinkuloita, joista kokosin kakun. Rinkulat olivat paljon halvempia kuin kokonainen marenkipohja ja näyttivät kivalta kakuksi järjesteltyinä.

Marenkipohja tai yksittäisiä leipomon marenkeja
n. 3 dl kermaa
runsas litra mansikoita
vaniljasokeria
(sitruunamelissaa)
Lado marengin päälle paloiteltuja tuoreita mansikoita ja vaniljalla maustettua kermavaahtoa. Koristele mansikoilla ja sitruunamelissalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti