Nämä maidottomat ja munattomat pikkupasteijat sopivat vegaaneillekin ja maistuvat muillekin. Tällä kertaa lehtitaikinan kanssa oli jotain ongelmaa, sillä se jäi oudon tahmaiseksi. Kokeile paistaa vähän kuumemmassa tai ilman kiertoilmaa.
Ohjeesta tulee 16 pasteijaa
1,5 pakettia lehtitaikinalevyjä
Täyte:
Rasia kirsikkatomaatteja
Puolisen purkkia aurinkokuivattuja tomaatteja
Pieni sipuli
2 rkl oliiviöljyä
1 rkl balsamiviinietikkaa
1-2 valkosipulin kynttä
reilut kouralliset tuoretta basilikaa, oreganoa ja timjamia
1 tl intiaanisokeria
Suolaa, mustapippuria
Seesaminsiemeniä
Pilko kirsikkatomaatit neljään osaan. Sekoita öljy ja viinietikka, lisää joukkoon yrtit hienona silppuna, valkosipuli murskana ja mausteet. Kääntele seos tomaattien joukkoon. Lisää aurinkokuivatut tomaatit silppuna sekä kevyesti öljyssä (1tl) kuullotettu sipulihake. Täytä lehtitaikinaneliöt tomaattiseoksella, painele hyvin kiinni (jottei käy kuten kuvassa ;). Voitele pasteijat kevyesti aurinkokuivattujen tomaattien öljyllä ja ripottele päälle seesaminsiemeniä. Paista 225-asteisessa kiertoilmauunissa noin 10-12 minuuttia.
Ohjeesta tulee 16 pasteijaa
1,5 pakettia lehtitaikinalevyjä
Täyte:
Rasia kirsikkatomaatteja
Puolisen purkkia aurinkokuivattuja tomaatteja
Pieni sipuli
2 rkl oliiviöljyä
1 rkl balsamiviinietikkaa
1-2 valkosipulin kynttä
reilut kouralliset tuoretta basilikaa, oreganoa ja timjamia
1 tl intiaanisokeria
Suolaa, mustapippuria
Seesaminsiemeniä
Pilko kirsikkatomaatit neljään osaan. Sekoita öljy ja viinietikka, lisää joukkoon yrtit hienona silppuna, valkosipuli murskana ja mausteet. Kääntele seos tomaattien joukkoon. Lisää aurinkokuivatut tomaatit silppuna sekä kevyesti öljyssä (1tl) kuullotettu sipulihake. Täytä lehtitaikinaneliöt tomaattiseoksella, painele hyvin kiinni (jottei käy kuten kuvassa ;). Voitele pasteijat kevyesti aurinkokuivattujen tomaattien öljyllä ja ripottele päälle seesaminsiemeniä. Paista 225-asteisessa kiertoilmauunissa noin 10-12 minuuttia.
Kommentit
Lähetä kommentti