Ilman tätä raparperipaistosta ei tule (alku)kesää, ja sehän nyt on, eikö? Raparperiajan minulla käynnistää aina tämä teinivuosilta saakka mukana kulkenut, seiskaluokan kotitalouskirjastakin tuttu helppo herkku. Nauti vaniljajäätelön kera ja tunne kesän ensimerkit makunystyröilläsi :)
4 raparperia + sokeria sirotteluun
3 dl kaurahiutaleita
100 g voita
1 dl sokeria
Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen. Kuori raparpereja tarvittaessa ja pilko ne sentin paksuisiksi viipaleiksi. Laita voideltuun uunivuokaan ja ripottele kevyesti sokerilla. Laita uuniin odottelemaan kuorrutteen valmistuksen ajaksi - johon ei kyllä kauan mene. Sekoita keskenään kuivat aineet, sulata voi ja kaada se kauraseoksen joukkoon. Levitä seos raparperien päälle. Paista 15-25 min uunista riippuen, kunnes pinta on ruskistunut ja rapeutunut.
4 raparperia + sokeria sirotteluun
3 dl kaurahiutaleita
100 g voita
1 dl sokeria
Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen. Kuori raparpereja tarvittaessa ja pilko ne sentin paksuisiksi viipaleiksi. Laita voideltuun uunivuokaan ja ripottele kevyesti sokerilla. Laita uuniin odottelemaan kuorrutteen valmistuksen ajaksi - johon ei kyllä kauan mene. Sekoita keskenään kuivat aineet, sulata voi ja kaada se kauraseoksen joukkoon. Levitä seos raparperien päälle. Paista 15-25 min uunista riippuen, kunnes pinta on ruskistunut ja rapeutunut.
Kommentit
Lähetä kommentti