Silakkapihvit ovat mieheni lapsuuden nostalgiaruokaa, joita sain vihdoin aikaiseksi tehdä. Ja ovathan nämä hyviä voissa rapeiksi vastapaistettuina... Tuhosimme nämä kahdestaan, mutta runsaampien lisukkeiden kanssa ohjeesta tulee ehkä nippa nappa neljälle.
n. 500 g silakkafileitä
puoli punttia tilliä
suolaa
valkopippuria
(luomu)sitruuna
n. 2 dl ruiskorppujauhoja
n. 100 g voita
Asettele puolet fileista nahkapuoli alaspäin leivinpaperille, mausta suolalla, pippurilla, luomusitruunan kuoriraasteella, puolikkaan sitruunan mehulla ja tillisilpulla. Paina loput fileet kanneksi pihvien päälle. Ripottele runsaasti ruiskorppujauhoja pihvien päälle, käännä pihvit ja toista käsittely. Paista pihvit kahdessa erässä runsaassa voissa molemmin puolin kypsäksi. Nauti kuumina ja rapeina sitruunan ja esim. uusíen perunoiden kanssa.
n. 500 g silakkafileitä
puoli punttia tilliä
suolaa
valkopippuria
(luomu)sitruuna
n. 2 dl ruiskorppujauhoja
n. 100 g voita
Asettele puolet fileista nahkapuoli alaspäin leivinpaperille, mausta suolalla, pippurilla, luomusitruunan kuoriraasteella, puolikkaan sitruunan mehulla ja tillisilpulla. Paina loput fileet kanneksi pihvien päälle. Ripottele runsaasti ruiskorppujauhoja pihvien päälle, käännä pihvit ja toista käsittely. Paista pihvit kahdessa erässä runsaassa voissa molemmin puolin kypsäksi. Nauti kuumina ja rapeina sitruunan ja esim. uusíen perunoiden kanssa.
Kommentit
Lähetä kommentti