Tästä ei jälkkäri paljon helpommaksi muutu eikä tarvitse lämmittää uunia tai edes hellaa. Tee marenkipohjat itse (jos jaksat ja ilmasto antaa myöden käyttää uunia tuntikausia) tai hae ne kaupasta. Ostin U:gin marengin pieniä marenkirinkuloita, joista kokosin kakun. Rinkulat olivat paljon halvempia kuin kokonainen marenkipohja ja näyttivät kivalta kakuksi järjesteltyinä.
Marenkipohja tai yksittäisiä leipomon marenkeja
n. 3 dl kermaa
runsas litra mansikoita
vaniljasokeria
(sitruunamelissaa)
Lado marengin päälle paloiteltuja tuoreita mansikoita ja vaniljalla maustettua kermavaahtoa. Koristele mansikoilla ja sitruunamelissalla.
Marenkipohja tai yksittäisiä leipomon marenkeja
n. 3 dl kermaa
runsas litra mansikoita
vaniljasokeria
(sitruunamelissaa)
Lado marengin päälle paloiteltuja tuoreita mansikoita ja vaniljalla maustettua kermavaahtoa. Koristele mansikoilla ja sitruunamelissalla.
Kommentit
Lähetä kommentti